CROSSFIT

KIDS/TEENS

Hos oss tilbyr vi også trening for minimenneskene, framtiden – barna våre! Vi har for øyeblikket grupper fra 6 – 8 år, 9 – 12 år, og 13 – 15 år. Barn trenger bevegelse, like mye som oss voksne. På de aller yngste partiene er fokuset lek og moro. Selv om treningen er pakket inn som lek og moro, så har det en hensikt for kroppen og dens utvikling. De utfordres på både balanse, utholdenhet, kreativitet, styrke og presisjon som legger et godt grunnlag og gagner dem godt i vekst.

For de litt større barna på mellompartiet, er lek og moro i stor grad til stedet, men litt mer metodisk trening tilføres. Treningen baseres på det samme som for de minste, men de får utfordret seg litt mer i takt med utviklingen de har. De trener hovedsakelig med egen kroppsvekt, men vi implementerer etter hvert noe ytre belastning da I tråd med mestring av god teknisk utførelse.

Tenåringene lærer seg å trene CrossFit som voksne gjør. Men det er også her som for de mindre barna (og voksne), full fokus på god teknikk og god bevegelse.
De trener styrketrening, kondisjonstrening, bevegelighetstrening. Alt kroppen trenger for å fungere godt i hverdagen og rustes for framtiden.

The future is worth the fight.

6-8 ÅR

6 – 8 år er det yngste partiet hos oss Her vil barna få en smak på en metodisk måte å trene på, samtidig som lek, mestring og moro er det aller viktigste. Treningen baserer seg på momenter som styrke, balanse, bevegelighet, presisjon og utholdenhet satt sammen til en gøyal og leksbetinget dynamisk kombinasjon.

2250,- / pr. sesong / Oppstart Høst '24 27.08 og avsluttes 05.12
2 faste treninger i uka – Tirsdag & Torsdag 17:30 – 18:15 

9-12 ÅR

For denne gruppen, er det mer trening enn lek. Vi bygger videre på fundamentet for å øke styrke, balanse, bevegelighet, presisjon og utholdenhet. Teknikk står alltid i høysetet, og er en forutsetning for å kunne gå videre i utviklingen mot å implementere bl.a. vektstang, etc.

2250,- / pr. sesong / Oppstart Høst '24 27.08 og avsluttes 05.12
2 faste treninger i uka – Tirsdag  & Torsdag 18:00 – 19:00 

13-15 ÅR

CrossFit Teens er trening for våre tenåringer. Aldersgruppen 13-16år lærer alle øvelser og bevegelser som vi voksne driver med når vi trener CrossFit. Øktene er bygget opp med grundig gjennomgang av tekniske moment, funksjonelle bevegelser, bevegelighet og kondisjons trening.

2250,- / pr. sesong / Oppstart Høst '24 27.08 og avsluttes 05.12
2 faste treninger i uka – Tirsdag & Torsdag 16:30-17:30  

INFO

CrossFit Kids & Teens er veldig populære og noen av klassene blir fort fylt opp. Vi gir  nå en rekordtidlig mulighet for å booke Kids & Teens allerede fra og med i dag. Ved å bestille nå og frem til 15.08.2024 vil du kun bli belastet for kr.1,-. Resten av avgiften blir belastet 15.08.2024. For dere som vil vente og se om det blir ledig plass etter 15.08 vil avgiften da bli trukket i sin helhet.

CrossFit Sandefjord følger skolekalenderen, og har IKKE treninger i vinterferie, påskeferie, eller andre offisielle fridager,
Selv om de faller på tirsdag/torsdag

SPØRSMÅL?

Kontakt

post@sfsfj.no

Følg oss på instagram

HER ER VI

Hinderveien 1,
3223 Sandefjord