Tren med oss

5 GRATIS Prøvetimer

Nysgjerrig på CrossFit?

- Vi gir nå 5 GRATIS Prøvetimer, slik at DU kan teste ut de forskjellige gruppetimene hos oss før man bestemmer seg for om dette er noe for deg..

- Disse 5 GRATIS Prøvetimene gjelder kun for gruppebaserte timer med instruktør, ikke egentrening-GYM. Denne er gyldig i 1mnd

- Vi ønsker at alle nye for deres første time kommer på mandager enten (1) kl. 1900 eller (2)1630 for DIN første time... passer ikke dette pga(vakt/turnus/mm.) kontakt oss så blir vi enige om et spesifikt starttidspunkt.

De andre fire prøvetimene tar du etter hvert slik at igjennom de 5 timene så har du fått prøvd ut CrossFit Wod – Barbel Club – Cardio Club – Hyrox, som er de fire forskjellige gruppetimene vi har pr. nå.

- Ved å prøve et prøvemedlemskap her til kr. 0, så vil man få til en APP hvor du ALLTID booke de timene man vil trene på i kalenderen. Det kan dog hende at timen(e) er fulle og da havner man på ventelliste, som er på «first-in» prinsippet.

- Når du kommer på trening så sjekker man seg også ALLTID inn via ÆPPen med knappen «Check-in».
 
Etter endt prøveperiode:
Hvis du syns dette var for deg, så er det bare å åpne APP`en og klikke på  «kjøp medlemskap» og fulløre resten med betaling osv. Så er vi i gang!

Facebook:
Vi har egen lukket Facebook, men denne er kun gyldig for Medlemskap, så hvis du har bestemt deg for å bli medlem, så klikk her og en administrator vil sjekke medlemskapet ditt og da eventulet goskjent
 
On-RAMP Kurs:

Etter at du har valgt medlemskap og begynt å trene så vil det komme et kurs og dette kurset er OBLIGATORISK og heter ON-RAMP. Dette er et kurs der alle som skal trene hos CrossFit Sandefjord må gjennomføre, hvis man ikke har tatt dette kurset et annet sted i Norge eller ute i verden. Dette kurset koster til vanlig 1000,- (GRATIS ut 2024). Kurset er på kun 4-5timer og man skal ha bare et kurs.  Vi avholder slike kurs ca 3-4 ganger i året
 
For Treningene:
Husk HÅNDKLE og relativt flate sko, hallsko, innendørs sko.. (men ha med joggesko i bagen),

Husk drikkeflaske! 

Kontakt

post@sfsfj.no

Følg oss på instagram

HER ER VI

Hinderveien 1,
3223 Sandefjord