Det er snart igjen klart for Open og alle oppfordres til å bli med på denne moroa. For ja, det er for alle!

Hundre tusener av mennesker med hundre tusener av individuelle grunner til å konkurrere i Open. Uansett om du er 18, 27, 43 eller 64, uansett om du er en proff på pullups eller nybegynner. The Open er designet for at alle skal kunne være med.

The Open er åpen for alle!

Fra hele verden melder folk seg på for å konkurrer mot hverandre, mot seg selv for å klare sitt beste resultat av en serie delte treningsøkter over en 3 ukers periode. Utfordringer, triumfer, personlige rekorder og sjansen til å pushe seg litt lenger! Sammenlign resultatene dine med andre i din divisjon, din gruppe, din box eller din by.

Det hele starter 11.03.2021.
I mars 2021 starter Open. Det er deg mot verden, last ned CrossFit Games appen og registrer deg. Når Øktene legges ut så bestemmer du deg om du vil kjøre RX eller skalert. Hos oss på CrossFit Sandefjord er det alle muligheter for å kjøre øktene og vi vil også arrangere felles økter så vi kan heie hverandre frem til målstreken. Dette er en meget sosial greie som er fullt mulig å gjennomføre med alle restriksjoner vi måtte ha. Det er en utrolig fin måte å teste seg selv på for å finne ut av hva man kan jobbe med fram til neste Open.
https://www.crossfit.com/

Vi gleder oss til å trene med dere i årets Open!