Hva er CrossFitKids/Teens?

Klasse 3-5 år:

Dette er treningen for de aller minste, med hovedvekt på lek & moro. Trening baserer seg på momenter som styrke, balanse, bevegelighet, presisjon og utholdenhet satt sammen til en gøyal dynamisk kombinasjon.

2200,- /6 mnd (skolehalvår)
For øyeblikket tatt av timeplanen for hele 2021

Klasse 6-8 år:
Dette er mellompartiet, og her begynner vi å trene litt metodisk, samtidig som lek, latter og moro står i høysete. Treningen baserer seg også her på momenter som styrke, balanse, bevegelighet, presisjon og utholdenhet satt sammen til en gøyal dynamisk kombinasjon.

2200,- /6 mnd (skolehalvår)
2 faste treninger i uka – Tirsdag & Torsdag 17:30 – 18:15

Klasse 9-12 år:
For denne gruppen, er det mer trening enn lek. Vi bygger videre på fundamentet for å øke styrke, balanse, bevegelighet, presisjon og utholdenhet. Teknikk står alltid i høysetet, og er en forutsetning for å kunne gå videre i utviklingen mot å implementere bl.a. vektstang, etc.

2200,- /6 mnd (skolehalvår)
2 faste treninger i uka – Tirsdag  & Torsdag 18:00  19:00

Klasse 13-15 år:
CrossFit Teens er trening for våre tenåringer. Aldersgruppen 13-16år lærer alle øvelser og bevegelser som vi voksne driver med når vi trener CrossFit. Øktene er bygget opp med grundig gjennomgang av tekniske moment, funksjonelle bevegelser, bevegelighet og kondisjons trening.

2200,- /6 mnd (skolehalvår)
2 faste treninger i uka – Tirsdag & Torsdag 16:30-17:30

Info

CrossFit Sandefjord følger skolekalenderen, og har IKKE treninger i vinterferie, påskeferie, eller andre offisielle fridager, Selv om de faller på tirsdag/torsdag.

Innmelding gjøres her

Logo Crossfit Journal