Velkommen til CrossFit Sandefjord

kom i form

med oss!

Funksjonell trening for alle

VELKOMMEN TIL CROSSFIT SANDEFJORD

KOM I FORM
MED OSS!

Stort utvalg

Som medlem hos oss får du ubegrenset tilgang til alle gruppetimene våre. Gjennom våre prøvetimer kan du teste de ulike og kanskje finne en ny favoritt!

Alltid oppføling

På våre timer vil du alltid oppleve å bli sett av våre coacher. Det gjør at du i større grad unngår skader og vi kan alltid tilpasse øvelser etter behov.

5 prøvetimer

Vi ønsker ikke å binde opp medlemmene våre til en treningsform som kanskje ikke er noe for dem. Derfor gir vi deg 5 helt gratis prøvetimer. 

Helsefremmende

CrossFit er funksjonell trening. Hos oss har vi ekstra fokus på trening som skal gjøre at du har mer overskudd og takler hverdagen bedre!

PASSER CROSSFIT FOR MEG?

CrossFit passer for alle!

Alle ￸øvelser og ø￸kter kan skaleres og tilpasses den enkelte. En av grunntankene bak CrossFit er å gi folk en bedre GPP (general physical preparedness). Med dette menes at du på  en enkel og effektiv måte kan jobbe med alle aspekter av din fysiske form, og på denne måten bli bedre forberedt for livets fysiske utfordringer. Dette kan være å bære handleposer, l￸øpe etter bussen eller hjelpe en skadet venn. For de som vil er det også mulig å ta det til neste nivå og konkurrere i CrossFit som en sport.

Hos CrossFit Sandefjord legges det stor vekt på miljø￸ og trivsel. Vi som ansatte ￸ønsker å kjenne våre medlemmer på fornavn. Det stilles ingen krav eller forventninger til hverken tidligere treningserfaring eller nivå. Hos CrossFit Sandefjord er det rom for alle.

PASSER CROSSFIT FOR MEG?

CrossFit passer for alle!

Alle øvelser og økter kan skaleres og tilpasses den enkelte. En av grunntankene bak CrossFit er å gi folk en bedre GPP (general physical preparedness). Med dette menes at du på en enkel og effektiv måte kan jobbe med alle aspekter av din fysiske form, og på denne måten bli bedre forberedt for livets fysiske utfordringer. Dette kan være å bære handleposer, løpe etter bussen eller hjelpe en skadet venn. For de som vil er det også mulig å ta det til neste nivå og konkurrere i CrossFit som en sport.

Hos CrossFit Sandefjord legges det stor vekt på miljø og trivsel. Vi som ansatte ønsker å kjenne våre medlemmer på fornavn.  Det stilles ingen krav eller forventninger til hverken tidligere treningserfaring eller nivå. Hos CrossFit Sandefjord er det rom for alle.