CrossFit Kids.

I boxen vår tilbyr vi også trening for minimenneskene, framtiden, barna! Vi har for øyeblikket grupper fra 6 – 8 år, 9 – 12 år, og 13 – 15 år. Barn trenger bevegelse, like mye som oss voksne. På de aller minste partiene så er fokuset lek og moro. Men uansett om det er lek og moro så har det en hensikt for kroppen og dens utvikling. De utfordres på både balanse, utholdenhet, kreativitet, styrke og presisjon som legger et godt grunnlag og gagner dem godt i vekst.

På mellomparti og for de litt større barna er fortsatt lek og moro i stor grad til stedet, men litt mer metodisk trening tilføres. Treningen baseres på det samme som de minste her men de får utfordret seg litt mer i takt med utviklingen de har. De trener hovedsakelig med egen kroppsvekt men implementerer etter hvert noe ytre belastning men aldri før de mestrer god teknikk.

Tenåringene lærer seg å trene CrossFit som voksne gjør. Men det er også her som for de mindre barna (og voksne), full fokus på god teknikk og god bevegelse.

De trener styrketrening, kondisjonstrening, bevegelighetstrening. Alt kroppen trenger for å fungere godt i hverdagen og rustes for framtiden.

«The future

is worth

the fight»

Så her på CrossFit Sandefjord rustes barna for framtiden, og de er i de beste hender.
Hender med kunnskap om bevegelse, omtanke, lek og rettferdighet.

Ingen blir satt på benken, alle får være med på lik linje, ingen forskjellsbehandles og alle gjør sitt aller beste med det de har.

Ta med ditt barn på en prøvetime da vel! Kanskje får du lyst til å teste selv.